søndag 1. desember 2013

Facebook

På en skole med 25 klasser og 400 elever kan det mange ganger være en utfordring å sende ut beskjeder som når alle elever kjapt.  Et klart råd fra elevene selv har vært at skolen må opprette en egen facebookside. Selv om ikke alle elever er inne her, er dette likevel den klart sikreste måte å nå mange elever på i løpet av kort tid. Dette har vi tatt konsekvensen av og skolen har nå opprettet sin egen facebookside. En aktiv bruk av denne i tillegg til beskjeder sendt med lærere, bruk av iSkole (det obligatoriske systemet for føring av fravær, karakterer med mer, som alle elever skal holde følge med på) og bruk av informasjonsskjermer sentralt plassert i skolebygningen, gjør at informasjonsspredning ut til elevene nå går mye lettere enn tidligere.
 
Siden ble - ikke overraskende - umiddelbart en suksess. I tillegg til å formidle konkrete beskjeder og å gi informasjon om aktuelle ting gir den også et  innblikk i det daglige livet på skolen. Således er den av interesse for langt flere enn elever og ansatte ved skolen.

PS: Det finnes flere facebooksider som heter Brønnøysund videregående skole. Let etter den som betegner seg som Skolens offisielle side

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar